Zadnja delavnica v okviru projekta IMBY

27. novembra 2015 je v Veliki Gorici potekala zadnja delavnica v okviru projekta IMBY. Delavnice so se udeležili zaposleni v podjetju VG Čistoća d.o.o., ki bodo opravljali vnos podatkov o količinah in vrstah ločeno zbranih odpadkov, ki jih je mogoče reciklirati. Enaka delavnica je potekala 4. novembra 2015 v Velenju za zaposlene v CPU Velenje, ki bodo vnašali podatke o obnovljenih izdelkih, ki so na voljo v Centru ponovne uporabe.

Izvedena zaključna konferenca projekta IMBY

Zaključna konferenca projekta IMBY je potekala 25. novembra 2015 v Veliki Gorici ter na novozgrajenem reciklažnem dvorišču Mraclinska Dubrava.
Konference se je udeležilo več kot 150 gostov, župani in drugi predstavniki lokalnih oblasti, predstavniki komunalnih podjetij, Sklada za varstvo okolja in energetske učinkovitosti, podjetja, izobraževalne ustanove, predstavniki civilne družbe, medijev in splošne javnosti.

Vabljeni na zaključno konferenco projekta IMBY

Konferenca bo potekala 25. novembra 2015, ob 10.00 uri v Veliki Gorici, Zagrebačka 37, Velika Gorica.

Če želite izvedeti, kako zgraditi reciklažno dvorišče, kako uvesti ločeno zbiranje odpadkov "od vrat do vrat", kako vzpostaviti center ponovne uporabe ali kako vzpostaviti kakovostne odnose s kupci sistema za upravljanje z odpadki, vas vabimo, da se udeležite zaključne konference projekta "V mojem dvorišču - In My Back Yard (IMBY). V sklopu konference bo potekalo tudi odprtje novega reciklažnega dvorišča Mraclinska Dubrava.

Prijavni obrazec najdete tukaj.

Priloge:

Delavnica aplikacije za izmenjavo podatkov v Velenju

V sredo, 4. novembra 2015, sta v prostorih Medpodjetniškega izobraževalnega centra v Velenju potekali delavnici za aplikacijo za izmenjavo podatkov o zbranih količinah odpadkov. Delavnici sta bili namenjeni slovenskim partnerjem v projektu IMBY, ki bodo koristili aplikacijo in vnašali podatke o izdelkih, ki so na voljo v Centru ponovne uporabe (CPU) Velenje.

Delavnica na temo izdelave komunikacijske strategije in partnerski sestanek

V torek, 20. oktobra 2015, je v Velenju potekala 4. zadnja delavnica izdelave komunikacijske in izobraževalne strategije odnosov z javnostmi na področju upravljanja z odpadki v mestih Velika Gorica in Velenje. Delavnice se je udeležilo 11 predstavnikov hrvaških projektnih partnerjev in medijev ter predstavniki slovenskih partnerjev. Strokovnjakinja za upravljanje z odpadki Kaja Flis je predstavila končno različico komunikacijske in izobraževalne strategije, o kateri so prisotni razpravljati.

Po delavnici je potekal 6. partnerski sestanek, na katerem smo se dogovorili o podrobnostih zaključne konference projekta, ki bo potekala v Veliki Gorici, 25. novembra 2015. V sklopu konference bo potekala otvoritev zbirnega centra Mraclinska Dubrava, zgrajenega v okviru projekta, ki ga sofinancira Evropski sklad za regionalni razvoj. Partnerji so se zavezali, da do zaključne konference dokončajo tiskanje vseh učnih gradiv, ki so še v pripravi.

Po partnerskem srečanju so udeleženci obiskali tudi nove prostore podjetniškega centra in poslovni inkubator v Velenju, v katerem so opremljeni tudi novi prostori CPU Velenje, sofinanciranji s strani Evropske unije.

UK betting sites, view full information www.gbetting.co.uk bookamkers